Affiliates


Hoi!
Zoals je hierboven al hebt gelezen maak ik jouw pakjes open op Twitch als je hier besteld!
Op Dinsdag is het bij ons de Pokéavond, hier zullen de bestellingen ook worden geopend om 19:00.
Dit doe ik met veel liefde en plezier! Ik verzamel zelf ook al vanaf kinds af aan Pokémon kaarten.
Vergeet niet om bij je order een ‘opmerking’ te plaatsen met jouw Twitch naam, zodat ik weet wie je bent in de chat, tot dan!

“Als klein meisje ben ik opgegroeid met Pokémon. Ik keek dit op tv, speelde dit op mijn gameboy en had natuurlijk de welbekende Pokémonkaarten. Later toen Pokémon Go uitkwam, bloeide mijn liefde voor Pokémon weer helemaal op waardoor de liefde voor de Pokémon kaarten ook weer kwam. In eerste instantie in het geheim, want welke (bijna) 30 jarige verzameld dit nou dacht ik… Nu echter helemaal out in die open en vol trots, waardoor ik dit ook heb meegenomen in mijn streamen! Laten we met z’n allen onze passie voor pokémon delen, want je bent nooit te oud om te genieten van een hobby”

Pokemonworld heeft een samenwerking met Phylicia. Zij verzorgd met veel enthousiasme de Live Breaks op Twitch. Vermeld bij je order in ‘opmerking’ jouw Twitch naam en ga genieten van de heerlijke stream.
Pokemon packs openen is het leukste wat er is en wat is er mooier dan dat ik die liefde kan delen met jullie !! Woensdagavond zal ik jou packs kunnen openmaken, dus plaats je bestelling en vergeet niet om bij je order een ‘opmerking’ te plaatsen met jouw Twitch naam, zodat ik weet wie jij in de chat bent en hopelijk zie ik je daar !

“Hoihoi,
Vanaf jongs af aan ben ik al een enorme pokemonfan, en sinds al een hele poos ben ik ook into de pokemon kaartjes! Ben jij nou net zoals ik een groot fan van pokemon kaarten? Dan kan je die hier nu bestellen, en ik open ze voor je op stream met enorm veel passie, gevoel, humor en goede muziek! Maak het makkelijk voor jezelf en voor mij, en gooi je twitchnaam even bij de bestelling zodat ik weet voor wie ik de packjes open! Tot snel! (hopelijk)”